Saturday, June 12, 2010

my lects' wedding

Untuk pengetahuan rakan2..sejak 3 hb Jun 2010 munirah syakirah telah merantau..

Jitra-Kelantan-ganu-klantan-sg petani-kl-kuantan-kelantan-jitra

Nampak seperti terlampau penuh dengan aktiviti bukan?

Memang banyak~tapi tidak menggugat diri ini untuk meluangkan masa dengan kawan2 yang bersms dan menerima ajakan rakan untuk menonton Piala FIFA World Cup..^_^..

walaupun hanya dengan sms~ Jadual yang padat tidak menjadi penghalang…suka menemani jika anda mahu~

Perkahwinan antara Bro Wan Syahrum Dan Miss (atas permintaan pengantin perempuan) Linda~

Masih terngiang2 zaman bersama kedua2 pensyarah ini…

Bro wan Syahrum adalah penasihat persatuan M syakirah, MEDCY~rajin juga ke biliknya dan menjadi rujukan sewaktu belajar Physic 2…

Miss Linda Shaharom adalah pensyarah Math 2 M syakirah~ sangat sempoi di dalam kelas~kelas yg ramai pelajar lelaki~sebelum ini Miss linda agak mengenali diri ini kerana M syakirah selalu menunggu di luar kelas miss 15 minit lebih awal~(iye ke 15 minit??hahah)..

Sangat tidak menjangka kedua2 pensyarah ini bakal bersatu~ namun alhamdulillah~semoga keduanya dikekalkan jodoh..amin~

Angah (abg kandung)menghantar ke rumah Afikah Mustafa di taman bayu kubang kerian~trima kasih kepada saudara Khairul Safwan yang juga membantu dalam proses pencarian…^_^trima kasih kepada pakcik mustafa~yang sudi menghantar diri ini,atiqah dan wa ke tmpt kejadian...Sempoilah family fikah dari adik sampailah ke neneknya~^_^



Setelah lama x jumpa rakan2…Angah (study group) nampak semakin smart~^_^…yang bro lain kurang mengenali..maaf~

Sister pula sudah lama tidak berjumpa..rindu memang teramatlah rindu~mmg suasana mmg riuh dengan kami sahaja…lebih selepas kehadiran kedua2 pengantin..lagi kecoh jadinya~

Walaupun lama x berjumpa dengan Kim namun,naluri kami tetap sama.baju kami tetap serupa tanpa dirancang.diri ini tidak tahu Kim turut mahu menghadiri diri ke majlis walimah sir.jika kembar…kembar jugak~

Bro wan syahrum menyambut isterinya dengan penuh slumber seperti mahu memeluk terus~sabar ye sir~^_^

Tak tahan gelak aksi isyarat sir memanggil yuni..nasib baik diri ini dpt membaca…

student sembang2 sambil menjerit "aku x mahu pelamin!!!"^_^

Usik mengusik dengan tangisan miss linda

Semua pelajar mahu merasa duduk di pelamin pengantin~

Aksi posing mengorat Bro Wan Syahrum oleh pelajar sister dan aksi ‘cemburu’ Miss linda..hai!~Mahu gambar tersebut~

Pengapitnya (raja zul zaim dan nur ‘ayunni) menjadi bahan usikan bukan sahaja rakan juga dari pihak pengantin sendiri

Macam aksi dan gaya kami ada..tapi tak lama kemudian kami sedar kami byk mengecohkan suasana setelah semuanya pulang~

Pengantin pula sambung sesi bergambar di pantai cahaya bulan…

Agak terkejut Bro Wan Syahrum mahu membenarkan kami memandu kereta beliau!!!tapi disabarkan dan menolak atas beberapa risiko~^_^

diri ini terasa mahu menangis tatkala memeluk miss linda...namun x jadi tatkala...
"hah!!sape nanges pulak tuh..???!!nanges punye pasal sir kasi 1 rinnggit!!" rezki m syakirah nampaknya~!kerana duit tersebut diri ini dpt topup kredit yang sudah mengering dan membalas msg rakan2

Apa2 pun kamik mendoakan yang terbaik untuk kedua2 mempelai~

13hb diri ini bakal pulang ke jitra~

24 hb dan 25 hb bakal ada aktiviti bersama adik2 di SBPIKP pula~

rehat bersama tersayang lebih indah daripada rehat seorang diri

2 comments:

fikah mus said...

heee.
shake.
heee lagi.

setuju2.
nak gambar yang last tuh.
msti cun punya la.

fityatun_syakirah said...

hahahah!!menanti sir letak katfb ni~