Saturday, December 4, 2010

minitest bakal menjelma~

perkara2 yg selalu terjadi dekat m syakirah jika exam menjelma~
1- demam@batuk@selsema
2-hujan
3- nak muntah (eustress) *waktu begitu m syakirah perlukan distraction mcm sembang2 ataupun tgk muvee*
4- org2 yg tersayang mcm kakak2 and parents akan call dengan kerapnye (walaupun diorang xtau yg kita nak exam)*kadang diorang ni lah distraction pengubat stress..=)*
5-dan ada lagi environmental factor yg ada~

m syakirah sedar semua tu bila ada di tingkatan 4
setiap kali pertghn tahun dan akhir tahun~
mesti ada salah satu antara perkara2 di atas~
kadang2 semua~
cuma kat sekolah x boleh telefon~=p
saya budak baik ye..??

positive stress~
sebenarnya m syakirah x dpt meneruskan diri untuk menelaah nota2~
walaupun diri ini sedar masih byk lg nota yg belum disentuh~=p
tibe m syakirah sedar sesuatu perkara~
perbezaan di sekolah cfs dan uia kuantan~
n ada benda yg m syakirah kena ubah~
masa tidur~
permakanan~*dah makan byk lah skrg..=.='*
ohh!!

ntah kenapa makin lama makin manja lah pulak diri ni...
mengade..huhuhu~
dah lama x rasa mcm ni~

hujan makin lama makin lebat~
tapi hujan kat kuantan ni sgt cantik~
x berangin sgt~x de kilat sgt~tenang je~
teringat waktu dekat cfs dulu~
kalo hujan..
m syakirah selalu ke SMAWP...
study sambil tgk hujan~
hujan adalah salah satu kegemaran sebenarnye~
bunyi dia buat kita tenang~
tapi rase geram bila rase nak tido~huhuhuh~~
seolah2 macam tuhan nak kata~
keindahan hujan (nikmat) ni hanyalah untuk org2 yg byk melihat~
so kalo tidur rugi lah!!~~
tapi susah~mesti nak tido jugak~
huhuhuh~~macam kita tau~kadang2 nikmat boleh jadi satu dugaan~
so kena beringat lah munirah syakira oiii~~~
awk dtg sini nak blaja~huhuh...
semuanye nak enjoy kena sedang2~~wuwuwuwuwu~~

semoga berjaya ye sahabat2 zenith sekalian~!!!semoga lulus dengan cemerlang~

study laluh!!!~~~=p

blog simple kali ni~~=)

3 comments:

najibah said...

laluhh~~ << dah mcm style & syndrome shbt2 zenith. heheh..

M Syakirah said...

agaklah~

bdk flat said...

laluh~