Friday, December 12, 2008

JiKa HarI InI HaRI mEnCuRi SedUnIa...

KALAU HARI INI HARI MENCURI SEDUNIA...APAKAH YG ANDA AKAN CURI DARI SAYA..??
huhuhu...tuh la sms yg aku dpt dari GYA...n aku balas kat dia..aku nak dia punya sportingness!!sebab perangai dia yg sporting buat hari2 aku penuh bermakna tiap2 hari...huhuh...rindu sama ngan dia...duduk satu bilik ngan dia dulu sgt best..huhuhu...itu menceriakan hari ni yg agak gloomy...aku antarkan sms ni kat kawan2...rmi jgk yg bg respond..aku try listkan

GYA
aku nak k0 punya kesedihan..sebab bila kau sedih aku akan kehilngan shake yg sgt ceria...
-luv u sis!!!

KIM
"aku nak curi kau punye abg sebab aku x der abang..n aku nak pinjam 'taste' kau"
tertye2 jgk knapa dia nak curi taste aku..??
dia jawap
"sebab benda lain semua dah sama"
aku tepuk dahi...ye ye..aku ngan dia semo sama!!silap antar msg!!huhuhu..ape lagik dia nak curi dari aku..:p

IRFAN
"aku x nak curi..aku nak mintak"
ahaha...so aku tye dia kalo leh mintak dia nak mintak apa..
dia ckp dia nak mintak macam2..nak mintak aku blanje..mintak aku ajarkan kalox paham..n etc..huhuh

RIDWAN
"mencuri itu dose...katakan tak nak kepada mencuri.."
ahahaha...baeklah!!~~~
skali dia bg balik kat aku aku balas yg sama la..huhuh

BIG BOSS MEJI
"nak curi perangai shake yg gila2..."
ahahaha..sila2...tgk boleh curi ke x..??huhuhuh

FARISYAM
"aku nak curi otak n hati kau"
haa!!!jgn pikir bukan2..ada sambungannya...
"aku nak otak kau sebab cara kau pikir x mcm org lain..susah nak pikir cam kau pikir...hati kau sebab hati kau 'suci'..kau x nak tgk benda yg x elok sebab leh effect apa yg kau hafal".
ahahah..yaa laa tuh...

HANIS HAFIZAH
uih shake..klo ang tya aku~akn ku jwab:
i'll stole ur words... ur words hve thousand meanings to me..ur words are precious to me.. bisa wat seseorg rsa sejuk~~~
perghh~~ ayat ku..sjak bila jdi bersastera nih?? =P
-perghh..hanis...precious to u..??tq dear..;p..but hey,kata2aku mmg penuh ngan ayat2 tersirat...:D

MUD LUTHFI
kalu aku la kan
aku nk curik smua kwn2 hng
pas 2 aku bley la curi kwn kpd kwn2hng tuh
pas aku bley lg curi kwn kpd kwn kpd kwn2 hng tuh
pas 2 ..bla . .. bla

wahahahahaha.. aku kaya!! aku kaya!! ~_~!

-ermmmmmm...masalahnya kawan aku rela ka dicuri..??huhuhu

YEANNA
ngeeeee~
gncang2*huu~* ak nak curi hg punye cheerfulness daaa~
lwak la chat ngan ang..
n nice knowing u too~

*credits to anne lgi sbb knalkn ak ngan gncang2 nih..
weeeee~

-goncang2 di sini!!!ahahhaha...x payah curi..tiru pun da cukup..eheheh

BASIL HAZMAN
Isy isy kak shake...

Kalaulah ana ditanya soalan itu, nescaya akan kujawab...

"Nak curi kak punya novel yang banyak tu.............!!!!"

Wahahahahaha!!!

-wah wah wah basil...huhuhuh...buku2 tuh terlampau berharga maaa....nanti akan akak pasang CCTV..huhu

ZOLAKMAL DABAT (PRESIDENKU)
hahaha
aku curi kerusi2 parlimen pakatan rakyat
bru anwar berahim x leh nak bwat kacaw......

-ang ckp cam aku ada krusi plak kat parlimen..ala2...aku ni menteri pakatan rakyat...ahaks!

yg lain...masih x menjawap sms aku lagik..hello!!mane sisters yg lain ni..??brothers cepat memberi respond....x pe..aku akan try utk updatekan kalo ada dpt sms2 jawapan lagik...huhuhuh...sesiapa yg baca blog ni..leh jugak nak jawapkan..kalo hari ni hari mencuri sedunia...apa yg korang nak curi dari aku...leave it on ur comments k..huhuhu...bg sebab skali...:p...

aku sengaja postkan benda ni...menunjukkan mcm2 org pikir utk memberi respond pada soklan ni..kdg2 kita x sangka org akan bg respond mcm tuh...tgk la mcm mana org pikir sal kita n knapa..??kdg2 inilah cara kita nak hargai kawan...maybe kdg2 kita x sangka kawan kita nak bg ungkapan cm2...try la!!!^_^

8 comments:

.::annemishi::. said...

uih shake..klo ang tya aku~akn ku jwab:
i'll stole ur words... ur words hve thousand meanings to me..ur words are precious to me.. bisa wat seseorg rsa sejuk~~~
perghh~~ ayat ku..sjak bila jdi bersastera nih?? =P

fityatun_syakirah said...

perghh!!!hanis..kalo ang ckp camtuh kat esei ang..pergh..gerenti cair pemeriksa tuh..:P

mud said...

kalu aku la kan
aku nk curik smua kwn2 hng
pas 2 aku bley la curi kwn kpd kwn2hng tuh
pas aku bley lg curi kwn kpd kwn kpd kwn2 hng tuh
pas 2 ..bla . .. bla

wahahahahaha.. aku kaya!! aku kaya!! ~_~!

inila kesan apbla anda tdak tdoq semalamn..

Liyana said...

ngeeeee~
gncang2*huu~* ak nak curi hg punye cheerfulness daaa~
lwak la chat ngan ang..
n nice knowing u too~

*credits to anne lgi sbb knalkn ak ngan gncang2 nih..
weeeee~

hazman baharom said...

Isy isy kak shake...

Kalaulah ana ditanya soalan itu, nescaya akan kujawab...

"Nak curi kak punya novel yang banyak tu.............!!!!"

Wahahahahaha!!!

zol dabat said...

hahaha
aku curi kerusi2 parlimen pakatan rakyat
bru anwar berahim x leh nak bwat kacaw......

fityatun_syakirah said...

ahahahhaha..aku ada krusi pakatan rakyat ka??camna aku nak bg kat ang,,???huhuh

acap rohman said...

i wanna steal ur money!!!
and i hope ur money is a lot..
cuz i wanna go HOME!!! (^_^)