Wednesday, December 31, 2008

buZyNyEr...

ahaks!!!ke manakah aku menghilang..??jgn risau..aku di cfs je..huhuh...firstly sori sgt2 kat bahiyah sebab aku masih blom berjaya menjawap tagged dia tuh..ya ALLAH..mmg aku byk keja gila...sampai aku lupa yg semalam adik2 ting tiga SBPIKP dah dpt result PMR masing..hurm...boleh dibanggakan bila keptusan PMR mecatatkan 43 students dpt straight a dan penghalang student lain dpt straight a ialah BI n BA...x pe la adik2 yg x dpt straight...ni baru PMR...masih leh cuba algik utk spm..jgn maen2 cam akak2 n abg2 korang ni....sesapa jgn terasa...huhuhuh...sem ni mmg sem yg memenatkan...

MEDCY baru ja abes ZOK...meaning dia Zenith of Khaleefah...zenith tuh cari sendiri dlm kamus k...jgn malas2!!!huhuhuhuh....so aku ni as head com sprt n rec mcm2 la kejanye...jadik asst kepada PM, mohd Sharafuddin aka pakcik sharaf..huhuhuhu..mcm2 la keja..mmg x menang tgn...cabaran yg first2 skali,macam mana nak tarik perhatian org untuk masok program kami..haa..nama program kami tak lain x bukan ZOKATHON!!!huhuhuh...ZOK+JOGATHON=ZOKATHON...ngeh3...yela..program nak lari2 ni..sape yg minat..??ahaks!!!tapi x pe..kita cuba kan..??hari pertama bukak booth...untuk sister kurang memberangsangkan tp brother dah mencecah sampai 60 org...aku tau..sister akhir2 registeration baru ramai...tp makin lama makin popular la zokathon ni..lalu rmi la menyertai ZOKATHON...akhir registeration dah ada 200 org lebih...mmg memberangsangkan...PC kami,MEJI ingt yg berminat cume 100 org...alhamdulillah...lepas regusteration,mmg byk la keja kami...nak uruskan catering,nak prepare medal (medald ia cun beb),tp naseb baek kbykkan dah buat awal2...mmg bgoz budak2 sport n rec ni..:p...sampai la hari ZOKATHON...20 hb 12 2008...wahh!!!mmg pening pala..ahahahhaa...agak tension..tp lepas tuh baru rasa best..ahahah...



kegembiraan org yg menang..tp kegembiraan aku
tanda lega semua dah berakhir..huhuh


buat pe bile dah bes..??bergambar la!!

lepas tamat ZOK...kami bz ngan AGD utk senior plak..wah..mmg byk keja..skrg ni plak nak exam..doakan aku..x balik semata2 nk study KONONNYA..insya-ALLAH boleh jawap...hurmm...raya cina ni aku x kira!!!aku nak balik jugak!!!ahahahhahha...lgpun JIBAH nak tunang...waduh2..akak aku yg terakhir...dah nak tunang...tinggallah aku sendirian...ahahaha...x kesah pun..leh jadik anak tunggal parents aku..tp kena kongsi kaseh sayang ngan cucu2 lain..ahahahhaa...lawak2...well,kepada akak aku jibah...adik doakan jibah hepi dlm apa je jibah rancang dah idup jibah...mesti jibah dah lama pikir utk masa depan jibah sendiri kan..??huhuhuh...JODOHKU..???perghh!!!lambat lagik!!huhuhuhuh...

5 comments:

~**FaNiS**~ said...

patotla akak aku nih bz semacam je.. nak kaco pon takut den.. hehehe.. cepatnye korang nak abis sem 2.. hurm.. aku harap lepas kakak ang tunang, xdela orang banyak tanya kat ang cam dulu.. sian lak aku tengok.. haish.. sabor jela.. chayok! chayok! aku nih baru je nak masuk sem 2.. hehehe..^.^

wardatul asrar said...

erk~ bile plok kte nk tunang nieh..?? waaa... xnk.. x nk.. ummi, kak cik x nk tunang... (hihi.. ngengade jap..)

smoga berbahagia yek wt kak jibah (kakak shake.. ehem2 jibah nih masih single~)

vAn_dE_sChuMee said...

amboi2....
cameraman mcm mana nih...
huhu....

fityatun_syakirah said...

to fanis...haa!!fanis..kat bawah ni pun dah ada org tye dah..ahahha...x pa laa...lambat laun org nak kawen jugak...

to jibah wardah-hohohoho..perasakan la pulok

sumi-x dak cameraman laaa...

Lina said...

ingatkan jibah tu y nk tunang....