Thursday, February 12, 2009

akhirnyaa...^^

ya ALLAH...sangat mencabar btol sem ni...aku x tau camna aku nak handle...kekadang rasa cam x leh bernafas...tp alhamdulillah...keadaan jadi lancar...SMAC dah berakhir dan seperti biasa enginius menang dlm pertaruhan....huhuh...tp ape2 pown..MEDCY tetap enjoy...closing SMAC sgt best...pade yg x tau SMAC tuh apa..tuh singkatan bg Sport n Martial Art Carnival...huhuh...closing dia akan jadik memori indah untuk aku insya-ALLAH...balik2 tuh aku rase semua comitee demam..ahahaha..yer la mmg penat...malam tuh smac...sehari sebelum tuh famly day MEDCY..under aport n rec jugak..huhuhuh...abes family day..budak2 sport n rec rmi yg berjuang utk final tournament for smac...huhuhu...basket,badminton,volley..alhamdulillah..byk yg bawak kejayaan...huhuh..seterusnya...habes smac..apa plak yg menanti..kuiz plakkkkk...ahahahahahah...abes kuiz..trus pegi bukit kiara golf club for Anual grand dinner..aku kena jadi 'dayang' malam tuh..huhuhuh..tp melaram terlebey plak..ahahaha...ngade betol la kau shake..ahahahah...so sempat la bergambar dengan rumet...tp x sempat nakj bergambar kat tempat kejadian...ahaha..sebab pikir keja je...tp sempat la capap kat camera org..jgn risau nanti aku akan buh lagik gambar2 SMAC , FAMLY DAY n AGD kemudian...tp aku bersyukur,aku dpt comitee2 yg mmg memahami keadaan yg yg gila bapak bz...3 agenda berturut2
kot..huhuhuh...alhamdulillah...aku nak citer lagik..tp masa masih x mengizinkan aku bercerita lagik..nanti aku citer...lepas dah abes semuanya...aku kena fight untuk satu benda yg maha penting...huhuhu...exam!!!!!chaiyok2 shake!!!




ngan jibah...gambar pakai camera jibah..tp dlm camera pikah di candidkan..


waiting for AGD???huhuhu..ujan daa...jibah duk membebel kat sebelah


pikah n me...

2 comments:

.::annemishi::. said...

oih..kawen ka? nk intrview bley?

fityatun_syakirah said...

ahahahahaha...mana ada aku kawen..tgk la background tuh..dlm bilik aku kot..ahahahha...lawaks2...ang kena cari sorang utk aku kalo nak tebiu