Friday, December 11, 2009

X nak

bukan munirah syakirah pinta untuk berada seminggu ketika semua sahabat berseronok di rumah masing2...setelah ditimbang2 semula semua baik dah buruk...lebih baik munirah syakirah berada di sini..byk yang perlu diuruskan...rasa nak nanges memikirkan semua..tp setelah difikirkan...rmi sahabat lg di sini..dan munirah syakirah ptt enjoy apa yang dia lakukan...huhuhuhuh...byk perkara perlu dikejar..sesungguhnya diri ini sudah tertinggal dia byk aspek...tp munirah syakirah sanggup gadaikan cutinya bersama keluarga untuk selesaikan segala masalah...masalah takkan diselesaikan jika perasaan selalu dilayan...
ibarat batu berat (perasaan)..diletakkan dan masa depan berlegar di hadapan...susah untuk pergi ke depan tanpa tinggalkan batu besar itu...pengorbanan perasaan yg sgt besar skrg...
x pe...munira syakirah enjoy berada di sini..jadi cukuplah mempertikaikan kenapa munirah syakirah tidak pulang...sesungguhnya diri ini sudah menimbang baik dah buruk...

jangan risau...banyak kerja akan munirah syakirah lakukan di sini...hanya tumpukan akademik...???ohh...tensi jadinya..huhuhuhuhuh...sudah semestinya tumpukan pada pelajaran yg tertinggal..susungguhnya byk yg 'lost'...munirah syakirah sudah lost dan dunia pelajarannya..dia perlu mencari matlamatnya semula..semuanya insya-ALLAH ketika berada di sini..diri ini harus biasakan diri semula..munirah sudah lupa dia ialah seorang pelajar!!kini dia mencari dirinya semula..jgn risaw..dia baik2 aja...^_^...sem sebelum ini senang aja difahmi segala yg diajar..tp sem ni kefaham susah diterima..mungkin byk dosa..mungkin fokus telah beralih arah...munirah syakirah perlu mencari puncanyaa...caiyok...

apa lagi munirah syakirah akan buat...haaa...amira dah kasi nama diri ini untuk membantu adik2 dari darjah 2 sampai ting.4...nak kata mengajar tak juga...hanya sekadar membantu adik2 dekat sini mengajar...amirah offer time kami bermain basket pg td...secara jujurnya..diri ini sgt x selesa bermain ketika brother yg dikenali sedang bermain..tp apakan daya..itu bukan tempat tertutup..nak x nak diri ini hanya bermain..tp skdr ala kadar...munirah syakirah harus lupakan rasa tidak selesa itu nanti...arghh!!sampai bila hendak begini...dari dulu diri ini x suka melompat depan bro...tp lepas bro ramai dah balik...bestnye main!!huhuhu..tp diri ini mengaki..bukannye terer bermain..diri ini hanya menuntut badan yg sehat...bila kawan2 yg tersengih mendengar diri ini bermain basket..she took it as a surprise,not a joke..!peduli hape..asalkan enjoy main..tensi la katekan..kena release kadang2...

ape lagi yang akan dibuat..???blogging...!!!diri akan sentiasa updatekan diri..dan segala pendapat dan applikasi baru dlm pelajaran yg ada..diri ini akan berkongsi di blog ini...harap pembaca x bosan...

facebook
sudah semestinya!!kaawan di rumah harus ditanya khabar..=)..kawan di rumah,kakak2 di kedah,kuantan...selalulah call munirah syakirah di sini ya..??huhuhuhu...kadang2 kita takut nak mengganggu sesiapa kan..sini diri ini sentiasa free untuk bersembang...huhuhuhuh

ape lagi akan dibuat..??ya!!mencari baju untuk agd..katanya tema dah ditetapkan..FABULOUS GLAMOROUS..fuh!!!,mane nak cari aku pun x tau...yg penting yg sopan tuh...huhuhuh...buntu2...mungkin dengan jibah nanti..ntah lah...tiba rasa x da semngat nak ke agd...buat masa skrg laa..byk benda nak dibuat kan..??mungkin diri ini akan cari slow2..ntahx da baju terus..hhahah...terus x yah gi agd kan..??mengamuk adik2 tuh kang..huhuhuh...tp rasa x best la cari baju...x de kaki nak ajak kluar cari baju..huhuhuh..x pe la..tgk la guane..

okies..itu je nak ckp...diri ini berundur..tanggungjawap sbg hamba ALLAH memanggil...assalamualaikum

1 comment:

nourelain badaruddin said...

happy enjoy di uia tercinta ye shake.. :D aq salute smgt berkorban ko... xoxo