Sunday, March 22, 2009

aLHaMdUlIlLaH!!~~~*sambungan*

gilew punye cuak la la reslt kali ni..mmg aku x condifent lgsg...!!dgn beberapa dugaannya beberapa minggu sebelum exam n time exam..matriks card ilang laa..ape laa...mmg dugaan gilew..ahaha..mmg aku jadi x de mood nak blajar for a few days..ahahaha...tp aku tetap kena blajar jugakk..dah arr ditraction facebook plak..ahaks!!!adoihh...ha!!~~mmg cuak gilew menanti..satu pg tuh aku dpt msg dari tiqah..dia ckp result dah leh tgk..ape kes!!!bari 19 hb...!!!mana leh tgk gi!!!cuakknyeeee...kalo zu tgk msg ni mmg tension ar dia..dah ar besday dia ritu..ahaks!!~~so aku simpan la msg tuh..aku x caye..ehehe...aku x leh masok website tuh..mmg dugaan gilew arr utk kau..rmi jevolunteer nak tgk result ..amoih3!!~~ahahhaha...x leh arrr..sori...aku x sanggup...kim pun masok hari tuh..gilew rindu dia..ehehehe...mmg x de rsult kuar lg..sumi tolong check utk aku pun dia ckp mane ade lg...tp dia berterima kasih pada aku..sebab dia nampak ada info sal kursus kawen kat uia..ahahahha...dia suh aku masok skali..ade kee..??x de keje..ahahha...so hari tuh mmg kecuakkan dibazirkan begitu aje..hari tuh aku tido..n esoknye sambung cuak lg...hailaa...nape cuak sgt ni...risaw glew...aku nak masok website tp masih x boleh...sampai ke ptg..cousin aku dtg..pastu aku saje masok bilik jap..tgk ape dah ajdi ngan laptop ni..tgk2 kim on9..arghh sudah..mesti dia dah tgkk..setelah di selidik..ya!!~~result dah kluarr..adoihhh..cuakk glewwwwwwwwww...aku xleh masok website..so aku mintak tolong kim..aku caye dia..n dia tolong la tgkkan result aku..alhamdulillah...

chemistry 1- A- (gilee arrghh!!!pye byk dugaan gile hari wat exam tuh..naseb baek ok)
biology2 - A- (carry mark x bagoz..alhamdullah boleh cover)
physic 1 - A+ (biar btoll!!!!aku hampir pecah otak)
arab - A- (ahaks...aku byk konfius)
EPT - remarks 1 (alhamdulillah!!!!~~~~~)
english level 6 - B+ (ahahh..masih ku ingt final exam ngan fam day..ahha...ngan carry marks ahak hancus)

GPA- 3.716
CGPA - 3.69

alhamdulillah la...bitau kat mak n abah..hurmm..itu aje la..ahaks!!~~~setelah dpt exam aku..aku pikr byk kali..n aku pikir nak wat eap short sem ni..doakan aku...harap boleh la...rmi je yg tawarakan bantuan..trima kaseh...n 21 hb kol 12 malam..aku bertolak ke UIA...n sampai ke UIA kol 6 pg..cepat gilew mara liner..ahaks!!!paling x tahan..sejuk gilew bas tuh..aku lupe bawak sweater...n pg tuh aku menggigil tahap moksya..ahaha...aku tido kat musolla AC...rehat2..sampai kol 8 30..jumpe pikah..pikah ckp muke aku muke org mati idup semula..ahahaha..penah aku pakai selekeh..??mane penah..!!!ahaha..tuh la paling slekeh eva!!~~geran aku...ngan baju aku kotor sebab kena hape aku x tau...angkat brg yg berat2 itu keserogn..n lepas abes aku rebahkan diri...tido!!~~~sampai azan zohor..ehehehe...lepas zohor aku x tau nak wat ape..n aku tuleh la blog ni kat korang..ha!!~~~taraa!!~~~abes 3 post dlm masa 2 jam..ahaks!!~~~sori gambar aku xleh nak masokkan lg..insya-ALLAH lain kali..:)..sekian utk kali ni k..

4 comments:

nazunazu said...

Tahniah shake~!

fityatun_syakirah said...

trima kaseh....:)

.::annemishi::. said...

congrate shake~~ bleyh mai lawat ku..

;)

fityatun_syakirah said...

wohohohohohho!!~~~aku akan pi hanis..insya-ALLAH