Tuesday, March 17, 2009

TaGgEd FrOm JIbAh

hohoho..aku penah skali kena tagged..tp aku x balas sebab time tuh bz sgt..sori pada bahiyah..n satu lagi x dpt dipenuhi dengan btol2 sebab hurmm..ada la sebabnye..ahahahaha...so ni aku nak sambut taggeg dari jibah..ape soklannye..???

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:

-buku faisal tehrani & abu latip talib banyak2

-pengalaman yg berharga

-persahabatan yg kukuh

-peluang ke tmpt yg bykkkkk ngan bintang

-hasil nukilan kawan2 sendiri (kad,gamabr n etc la..asalakan dia memberi makne n diorang wat khas 4 me..wahh..sweet)


Alasan terhadap pilihan tersebut:

- buku tuh membuat aku byk berfikir...dan aku x nak jadi golongan yg x berfikir

-pengalaman jadi guru yg sgt baek

-sahabat akan ingatkan aku apa yg aku terlupa..dah perbezaan pendpt antara sahabat bukan bererti musuh..tp akan mantapkan satu matlamat berdasarkan pelbagai jenis idea...

-bintang salah satu ciptaan tuhan yg sgt indah...

-akan rasa dihargai...ehehehe



5 Impresi terhadap orang yang diminati (wohohohohoh!!~~~kalo dah suke boleh ke pikir impression dia..??)

-perkara wajib adalah wajib dan perkara sunat digalakkan

-biase ngan kerenah diri ni

-melngkapi apa ketidaksempurnaan diri

-mempunyai sifat dan pemikiran yg berlawanan namun x mustahil utk bercampur (maybe la benda ni tp paham ke?)

-dunno wut to say..ape2 pun..juz...bab2 benda ni...sesapa aje org tu...doesnt matter siapa dia or apakah dia..tp bagaimanakah dia..yer la...sumtime org berkawan ngan kita bukan skdr nak blanja atau apa2..tp org perlukan kita...isint it..??:)x paham boleh tye kat komen

5 Perkara hebat yang pernah dilakukan

-hebat..????

-pegi qiyam kat musolla sbpikp malam kol 4 30 pg sorang2.. ??musolla kami bukan dlm asrama..kena jlan luar asrama

-time darjah 4 dapur siling almost terbakar sebab overslept..??

-berdikusi ngan golongan athiest..??

-hebat ke benda2 ni..??terlampau subjektif...hurmmm



5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi)
- aku kasi 3 cth ciptaan ALLAH dan 2 ciptaan manusia

-bintang!!!~~~

-pelangi!!~~

-badanku ini!!!

- internet!!!

- air cond...!!~~ahahaha...sgt diperlukan tatkala kepanasan...



5 perkara yang dibenci (kurang suka~)


-x suke sayur!!kecuali coleslaw kfc..tp dah boikot..huhu

-keja x setel

-org ckp besar

-org yg malukan ngan org lain..(ni lain ngan kes tegur,kritik atas benda keje..paham2 la)

-ape lagik arr..???



5 orang yang hendak ditag
*tiada paksaan untuk kalian membuatnya*

- lina!!~~

-fanis

-pak cik sharaf

-wanie

- bunyamin.

3 comments:

.::annemishi::. said...

ha3... meh bca yg ku nya lak.. =P

akmal hayat said...

hg pn maen gak tag2 nie..

ha3..virus tu...

fityatun_syakirah said...

to hanis..dah tgk dah..ahaks...

to akmal..ohooho...aku start weyh..ritu aku bz...la ni dak dah..:D..silap x tagged ang..:p