Thursday, June 4, 2009

waduh!!~~

fuh!!~~~itu je yg aku mampu ckp skrg...utk melambangkan kepenatan gilew tahap maksima aku...3 hari aku melangkah ke cfs..dah ade 4 meeting yg aku ade..huhuh..3 meeting pre AGM n AGM 1 meeting s n r...huhuh...since aku,sharaf,syahmi,shida n adli diberi mandat utk jadi PC utk Pre AGM n AGM..ya ALLAH,!!!penat seyh!!!huhuhuh...tp aku syukur dpt shida,sharaf,ad n syahmi yg mmg aku dah sekepala ngan diorang since first sem..hehehe..masing2 ade kelebihan..shida ngan gud dlm mencatat segala input di dikeluarkan dlm meeting,sharaf yg sgt smngt dlm membuat kerja,adli yg gud in updating the ACTION PLAN (ang kena study balik sal action n master plan ar sedara...huhuhu) ,syahmi yg bgoz dlm hal2 teknikal dan benda yg x melibatkan benda yg kuat berfikir..n aku..??hurmm..ntah arrr...agak huru hara..juz ke meeting n wat ape yg ptt...tp target kami utk agm mmg utk menarik bukan saje comittee..bukan saje nak cari comiitee yg bgoz..tp jugak member yg tau byk sal medcy..insya-ALLAH..ngan Pre n AGM kali ni semua org akan cuba utk buat yg cantek,menarek dan tertarik..huhuh..x gitu guys..??huhuhuhuh..hope segala idea dpt digunakan dengan baek..=p..

meeting S n R plak mmg ditunggu2..huhuhu...haishh...comitee bro sgt excited ngan dtg awal..aku dtg lewat meeting kali n..bila jumpe jr2 ak...huhuh..promote medcy s n r laa!!ape lagik!!huhuhuhuh...terkena membebel ngan pakcik sharaf..baiklah..my bad!huhu..seperti biase..dlm meeting,aku n sharaf ape lg..mesti la gaduh..gaduh ke..?hahahaha..butr this timi there were no kak nab,meji or kak fara nak damaikan kami..hahhaha...agak kehilangan di situ..hahaha..tp org lain yg tegur kami..which is zul n mira..WEYH,DAH LA TUH!!!hahahahahhaa...adesss...baiklah..so sharaf ckp2 kat depan tuh n aku upodaate ape yg dia ckp kat whiteboard n our s/u tulis minit mesy...gud!huhu..lepas tuh mmg aku senyap sket utk ngelakkan dari aku ber'selisih' pendapat ngan sharaf...huhuhuh...tp aku tau,sharaf ni dia lawan2 pastu dia dengar ckp aku..cume kena tahan dia lawan ckp kita dulu laaa...tp gaduh2 kami mmg lawak2 aje...juz ceriakan suasana yg ada..lupin n ipan tutup telinga ngan ade la certain2 ayat yg akan muncul kalo aku n sharaf 'bertekak'..hahahahahaha...haishh...x nak citer ngan lebyh lanjut sal tuh..overall kami dah bincang a few activities utk s n r yg nak dibangkitkan dlm lujnah..n buat line up secara kasar dulu utk first event..huhuhu...n bincang utk first meeting bersama 1 st year nanti...n mcm2 laa...hope all second year s n r akan join meeting tuh nanti..=p

masok uia pun dah ade celebrating besday org...3 hb,besday akak aku..jibah..tp aku hany wish ikut sms..x call..sebab skrg ni dia tgh berseronok ngan mak aku kat Bandung..bercuti la jibah naa...tuh la hadiah besday..cukup2 la tuh..=p,4 hb plak besday ahmad al farabbi bin che sofi.. yg no telefonnya 013-3****** (ops..aku ingt no fon ang!!)...huhuh..tahniah kepada farabbi yg dpt wakil uia basketball n same la ngan pakcik sharaf..huhuhuh

klas plak..???hurmmmmakud pt group 4 for core course and group 25 for FIM...adesss!!~~semua lelaki..n 4 perempuan ajek..hahahahhaa..macam ggroup aku 1 st sem dulu..tp aku dah biase...yer laa..klasmate aku pun tgk la sape...ipan,lupin,adli,bun,jibah,farisham...geng2 tuh jugakk..hailaa..mmg x lari pun..tp walaupun sket pompuan..aku dah biase ngan diorang..wat muke derk (walaupun ada rasa malu jugak..cover2 je la)...tp kami dpt cikgu2 yg best..miss nurul (bio 3 ) yg sempoi..pergh!!miss linda yg sgt comel..hahah..seronok la klasmmate laki aku ni..hahahaha..miss pun layan jek..dia ajar pun sgt clear n tak ngantuk...madam mazlita plak...hurmm..dia dah byk pengalaman n setakat ni mmg paham dia ajar...utk fim aku masok x masok lg..so x tau la macam ngan ustaz muhadir ni..hehehehe...takat ni benda yg jadi biase2 je..dpt jumpe kotak yg seswai utk AGM nanti..thank to ad ygbawak kotak tuh..hahahahhahaa,...lawak la benda tuh..hahahahahhaahha..=p..sori cant tell ya here..==p...okiess..

cume yg bestnye...aku n pikh saje usik pintu laundry g gloor kat kc...saje2,dah taub bilik tu x bergune pun..tibe2 adik2 first year tegur kami..kate yg..NAK LAUNDRY GI TINGKAT 4 YE!!!2.50 JE!!!!BYK MACHINE KAT SITU...aku n pikah mmg blur gila...nak gelak..tp tahan..naseb baek x bw matrik card..nak aje tunjuk..hahahahahahahhaa...mmg lawak cara diorang ckp..promote deyh!!adess..maybe dulu pun aku gitu jgk pee..but diorang peramah..so layan je...perangai tuh yg kita nak kan..??hope i can see them kat AGM nanti if they r HMS students..hehehehhe...

itu la dulu k..nanti aku update lain ape yg jadi...so to senior all da best at kuantan...kak nab,kak farrah,kak musy,meji,tam,lan n etc k!!huhuhuh..semua hepi2 di sana..kami hepi aje kat sini...hehehehehehehhee...hope we can still meet u nanti at kuantan...

10 comments:

sharaf said...

makcik,mane ade wakil uia lagi laaa...training je..ntah kena pilih ke x,xtau..tp mad ye kot..aku mne ade huhuhuh..

kak fara said...

waa~~ shake.. bdak kecik ni wat malu2 lak.. ngeh~

korg.. jgnla gadoh salu.. sudah2la.. tp xpe.. gaduh korg xkemane.. muehehe..

fityatun_syakirah said...

to pakcik...

owh...x wakil lg ek..??hahaha...mane aku tau..kau ckp tarining jek..so assume dah dpt la..bluekk...ngade..dulu selalu perasan jek..skrg rendah diri plak..=p

kak fara...
ntah..budak ni mmg wat malu2..gaduh kami mmg x ke mane...ke meeting jek..tol dak pakcik..??

Anonymous said...

"syahmi yg bgoz dlm hal2 teknikal dan benda yg x melibatkan benda yg kuat berfikir."

aku time tuh tgh tensen ngan perbincangan korang yang tak habeh2...

plan asal dah ckup bagus dah...nak tukar jugak nape?

-King-

sharaf said...

eceh,KAK fara jgn nk melebeyh2 lak yek..mane de malu..mmg betul pn..xckp bagus utk wakil kowt..pi tgk blog..al-kesah incidnt pahit smac kekekeke..
makcik,training xsmestinye utk wakil..training pn gunenye utk mantapkn basic gak huhuhu..haaa,betoi2..tp hang yg wat pasai dulu..aku takat mem'panas'kan je he3..
lek la far,kita wat je..mane tau makin meriah..manusia mmpu merancang je..xsalah cube benda len gak ngehehehe

fityatun_syakirah said...

hahahahhaha...king ohh king...biase larr...cube untuk memantapkan...kau suke benda simple..=p...
kepada pakcik..ye laa..aku x tau sgt sal org basket2 ni..=p..yer la..aku yg start dulu gadoh2 ni (ngalah aje laaa)...kau tuh ske mengapi2kan keadaan

sharaf said...

ngahahaha,klo xde org yg mengapikan benda yg panas,sia2 je la pemadam api yg dh dibeli oleh king hehehe..

fityatun_syakirah said...

ape2 je laa pakcik...kau ngan king ni...iskk

Foteinyx said...

Shaaakee! Aku merinduimuu~!
Ustaz Muhadir sgt3 bagus, seriously. best tak jadi senior skrg?? :P
sayang kamu!

fityatun_syakirah said...

foteinyx..sori ek..kau sape..??huhuhuhu..kalo aku tau aku mesti merinduimu juga..huhuhuh..aku syaang kamu juga..=)...seyes ustaz muhadir best..???huhuhu..alhamdulillah!!!jadi senior..??biase jek..sebab kat sini semua ingt shake first year...atas faktor size dan kedudukan bilik..haha