Sunday, May 31, 2009

hohohohohooh...hari ni dah start hari aku kat cfs..maknenye x de la waktu nak berleisure dah pasni..so maybe blog aku takkan diupdatekan sekerap sebelum ni..hahahah..dulu kali leh tiap2 hari ada benda baru...skrg x kot...kane fokus study n aktiviti utk medcy...chaiyok2 shake!!!huhuhuh...aku dah jadi second year laa...diriku terlalu kecik utk second year..tp akux tau la...harap2 aku x serius sgt thn ni...huhuhuh...aku dudul KC thn ni!!ya ALLAH..selama 2 sem aku menunggu utk dtg ke sini semula...mmg bilik 334..bakal jadi bilik keramat bg aku,izan,pikah n gya...n kami sebok hias bilik ni secantik yg mungkin..ye la..nak idup kat sini bape lame kan.??huhuhuh...meh aku citer dari mula

dari kedah ke kl..akuj naik flight kol 9 n sampai sini kol 10 lebeyh...then naik bas ke kl sentral..masyaALLAH bas tuh bukan main 'LAJU' gilewwwwww!!!hahahahahhahahahahahahahaha....kol 10 30 naik 11 15 kami sampai ke kl snetral ngan seha...then seha gi beli mcd kat kl sentra; tp aku tgu aje la dia beli..aku kasi alasan aku nk makan lepas abes packing..huhuh..tgu sumi kat situ ntah bape lame aku x sure..pastu sumi sampai..kami heading ke uia...antar kami..aku n seha reg mahallah..dpt kad outingbaru..n perasan la ade adik2 first year jalan2 kat situ tour..ades..teringat zaman doulu2..;p...pastu aku n sumi gi mid jap...shopping barang dlm bilik..sabun semua dah abes...brg2 yg nak pakai..so kena la beli...pikah membebel x tgu dia shopping..sbeab aku shopping x tgk harge...pakai amikkkk aje..pikah cukup pantang..hahahaa...then nampak la budak2 uia lain beli2 barang kat mid tuh..haishh..rindu suasana ni..walaupun baru 2 minggu je..adesss...huhuh..sampai uia..jumpe terus ngan gya n pikah...seperti biase..pikah mesti dtg sini ngan mak dia..makd ia cam dah kenal sgt ngan aku ni..hahaha..muke mulut byk...lepas angkat brg yg sgtttttttt byk,=p...aku kemas barang sket...pas smayang maghrib jemaah kat musolla sebelah bilik (ni yg besh ni)...balik ade sms...ade org suh trun plakkk...turun la daku...bawak extension yg dikirimkan...balik tuh aku continue kemas..sebab [tg td x ade mood nak kemas sgt...n wallah..dah kemas!!brg aku je la..bukan yg org lain.,.bilik masih bersepah..huhuh..then kami semua perah2 otak sket nak hias bilik mcm mane..huhuhuh..

esoknye..lepas bgn subuh..aku try bukak internet..n yeay!!!!!!!!dpt wiless!!huhuh..berbahagialah kak farra!!!huhuhuhu..bluekkk!!~~basuh2 baju yg ade...then siap2 utk regiteration...rmi gila org kat blok admin..pening pale aku...tgk2 jadual..ulang2 alik kat cs tuh..dahaga..pegi minum kat u cafe..then gi lagik carik info kat situ..nak jumpe semua lect tp semua x de..adesss...dahaga lg..minum lg.pastu dpt call from kak ida..wuwuwuwuwuwu..rindu teh ais diaaa...ahaks..aku mmg kak ida tau..setiap kali aku dtg cafe..dia akan trus tye..NAK TEH AIS...???huhuhuh...dia byk tolong s nr act,..tempah kek besday celebration...buat jus peria.. n etc laaa...

then balik tuh kena pego bilik seseorg...perghh..tingkat 7 dowh..hahahaha...lif plak lembab...lepas bincang2...then kol 1 aku balik bilik..rehat2..terus tertido...terjaga..soalt zuhur...then sini la aku skrg...huhuhuhuhuh...malam ni ade meeting...huhuhuhuh...baru stat blajar dah ade meeting..huhuh..x pe la..doakan la yg terbaek utk aku kat sini..=)...okies..daa!!~~

2 comments:

Anonymous said...

hehehehe
setakat kc pon penat
AC dmna?
AC dibelakang
hahah

fityatun_syakirah said...

ceyhhhhhhh!!!tunjukkan la nama lain kali..=p...huhuhu....yer la..kau ingt lif sini sentiasa gerak ke..??huhuhuh..ape la..n satu lagi...jgn compare...x de maknenye compare2