Monday, May 18, 2009

continued last post* IcE sKaTiNG!!!

haa...hari ni aku tido 2 jam je..x tau nape..rase lain nak balik kali ni..maybe ade rase sedih..sebab next sem 1st year maybe prog 1 thn..sian diorang x leh rasa expirience cam kita..huhuhuh..sedih sebab abg2 n akak2 dah nak berjuang di main camp..all da best yah...huhuhuh...nak stay..tp aku pikir kena jugak balik..x tau la nape..rindu kot..haha..walaupun org duk kata pelik aku x join comiteee taaruf..ele..x yah pikir..bukannye leh patah balik..n aku lgsg x minat..aku takkn wat keja ygaku xminat..kalo aku wat jgk itu skdr amanah jek..okies..??..tp sepanjang ada di short sem ni mmg menyeronokkan...!!!4 those who dont have short sem...ruginye korang!!~~~hehehehe...menikmati hari yg terakhir short sem ngan gya...kam cube akhirkan ngan benda yg best..iaitu......????

berskating!!!!

huhuhuh...kol 6 pg aku bgn..gosok baju..sebab iron nak dibungkus ke kc dah...lepas siap2..dpt msg dari gya kate nak kuar kol 10 pg..tibe kluar awal plak...makan brekfast kat zc...pastu jumpe amali..amali tye aku dpt post ape utk comitee taaruf..aku ckp aku x amik..haihh!!susah ke nak caye..??amali ckp..
SUSAHNYE NAK TRIMA AWAK NI X MASOK JD COMITEE..
waawawawa...aku ngadu kat gya..gya pun ckp..
MMG MUKA KAU MUKA AKTIF..SAYA TGK AWAK PUN SAYA PENAT..MMG JENIS BYK WAT KERJA...
akak gya gelak aje...huhuh...then kami naik keta!!!dlm keta tuh..tau2 je la aku ni..ngan gya byk ckp..aku plak x nak rasa lain ngan kakak dia..so aku mmg byk ckp..tp yg herannye asal aku ckp aje diorang gelak...asal ckp je gelak..lawak ke aku ckp aku xpun x tau la..hahahah..akak gya bawak gi stesen batu tiga..dekat ngan umah akak dia jugak situ..then kami naik ke subang jaya..naik bas paling buruk kat situ..(km tgkp gambar dlm bas ygmmg lame tuh..)hehehe...sampai la kami ke sunway piramid dlm kol 11 gitu...jalan2 jap..gi toilet terjumper tmpt utk uruskan baby tuh..best gilew..tgkp gambar ngan gya dulukat situ..(ade dlm gamabr..nursing room..)

then kami pegi ke tmpt skating..huhuhuh...tgk org main..mmg membuak2 nak main..seyes!!tp segan lg..duk tgk2 aje dulu...mmg giler ar tgk org yg main..laju je meluncur..AWAL2 la..sebab org yg awal2 pegi selalunye org yg pro main dah..hehehe...pastu aku tye gya..GYA,BILE LAGIk..SAMPAI BILE NAK DUDUK SINI..??gya plak ckp..NANTI LA>.KITA TGK ORG LAIN MAIN DULU...kami tgk lg n aku pun ckp...DAH!!JOM!!!BILA NAK CUBA,..??Gya ckp..IYA KAN..??JOM!!!huhuhuhuh...so kami gi la register..n pakai kasut...bila try tuh..mmg pergh!!!licin2...slow steady..gya pun slow gak..pehtuh aku ni bygkan diri aku main rollerblade..huhuhuh..so leh la jalan sket...gya nak berpaut..bila berlaut trs jatuh..hahahaha..lawak..so aku gi dulu..aku try lagik jalan...tp jatuh 2 kali berturut..no hal..kalo nakblajar aku x kesah...camtuh la nak balajr kalo x de cikgu..kna rasa sakit dulu..hehe..lepas jatuh kali ke dua..aku dah leh jalan sket..cuma nak blaja benti plak...tp at teh same time aku tolong gya....kali keempat aku jatuh..time gya nak paut ngan aku..aku x ready..trus panggg!!!!!jatuh!!~~~bukan jatuh terduduk cam td..jatuh baring trus...extreme gila..nampak muke gy serb salah..hahahaha..lawak2...sakit tulang Lumbar aku..hahaha...

lepas tuh aku xjatuh dah...dah leh jalan..lepas tuh aku leh buat pusingan...tp benti masih perlukan dinding..hehehe...tp kalo jumpe gya..n try berpaut mesti jatuh..aku ckp kat gya..AKU RASA KITA X LEH BERPAUT LA...MIND SET KITA AKAN -KALO KITA PAUT KITA AKAN SELAMAT PADAHAL KITA TAK..semua tuh bergntung pada kita time tuh..tu yg aku blajar..atas ice kita x jalan..kita SLIDE...pastu aku n gya rehat jap..tgk org lain..aku x leh kalo trus main jek..aku kena ada guidance...x suka kalo trus jalan..maybe aku suke tgk tarian org..n ak leh tiru...then aku tgk org tuh benti camne...n aku tgk..org yg main...diorang yg kawal kasut uth bukan kasut uth kawal kita...sebab tuh leh benti n wat pusing ngan baik...aku plak yg ajar gya camna nak main...Gya ckp KAU NI MMG PEMERHATI SUNGGUH LA...padahal tuh first time aku jugak...aku pakai semua konsep physic yg ade aku blajar..hehhe..force n direction..hahaha...main lagik...aku leh lari atas ais dah..huhuh...lepas tuh mmg gya x berpaut ngan aku..kalo paut juz nak saje2 je...so x la jatuh..hehehe...pengajran yg aku dpt..
bila kita ada satu masalah..kdg2 kita terlampau depend ngan org lain..supaya masalah kita ada slesai..padahal masalah tu takkan selesai kalo KITA SENDIRI X SELESAIKAN...x salah kalo nak berkongsi..itu yg indah..tp x bemakna kita leh lari...wahh...


pastu aku tgk yg pro ni main plak...diorang ade praktis..satu atlet ni selalu kena marah ngan coach dia...tension dia main...satu lg yg aku dpt rasa...kita kena paham..bukan semu aspek boleh diambil seyes...kita amik skate utk sronok..tp ade yg skate sbg punca makan...so mmg tension walaupun benda ni satu benda yg seronok...TP X SALAH KALO KITA ENJOY NGAN APA YG KITA WAT..??WALAUPUN BENDA TU SBG SUMBER CARI MAKAN KITA...tp sian gak la org tuh..kena marah aje...x pe la..praktis byk yee..chaiyok..nanti aku plak kena marah ngan specialist kalo aku x pandai examine patient ngan baik..masing2 ada keja profesional masing2...

yg palimg lawak..stiap kali kami masok rnk..kami mesti pandang atas.ngan harapan kami x dilihat org yg dikenali..hahaha..bukan x nak..tp tgu la second time or third kan..?hehehe...tp jatuh adalah perkara biase..n sronok jatuh atas ice!!hehehe...time skating tuh..ade jumpe a few org...satu name dia Malina...dk nilai...dtg ngan kawan,tp kawan dia dah terer..tp dia pun first timer gak..aku plak kena ajar..ajar sket..boleh slide...tp x berani lg..tkt jatuh..tp kalo tkt jatuh mmg x takan dpt apa yg kita nak..hehehe...pastu jumpe adik ni..baru darjah 6..mesranye..ikut je ngan aku skting..aku lari dia lari jugak..hahaha..gya jalan ngan adik dia..time nak abes skating tuh..dia mintak no fon aku..muel2 serba salah..tp bila pikir balik..boleh jumpe balik utk skate lg kan..(wah..cam nak lagik jek)name dia mas izani...ada aku amik gamabr dia sebelum aku kluar dari skating...tp kami baru sedar..km x amikgambar kami skating!...sebab kami duk syok gian berskating!!huhu...juz amik gitu je dari atas lepas tuh...

ade jgk org wat besday celebration kat situ..wah!!![astu org sediakan tmptt utk diorang main skate..bestnyee..tp aku pikir kalo aku ade besday..bt tmpt gitu x best..aku nak bntang tikar...waktu malam..lilin byk2 dipasang...makan sambil tgk langit..walaupun langit x de bintang..huhu..fuh!!~~layan..senyum aje bila pikir..tp yg a best cacat mata aku nak tgk besday kanak2 tadi..bila seblah aku.lorg sronok bermesra2...eeee..tau la cina..bukan islam..tp hormat la...aku ckp kat gya..tgk org tgh beromantik plak kat sini...gya plak ckp..TUH BUKAN ROMANTIK TUH JIJIK..hahaha..gelak sakan aku...

n satu lg aku nak ckp..gi situ jgn melawan arus!!malin korang dah btol2 pro..huhuh..aku nak pth balik kat gya yg ade kat blakang pun susah...tp aku ni satu gak..gi round n dah potong kat gya x plak nak rase benti..huhuh/..bila aku lawan arus..mesti nak langgar org..mesti berpaut lepas tuh..eee geram...aku x kesah kalo berpaut ngan pompuan..ni laki..ya ALLAH..sabar aje la...aku rela jatuh..kalo aku nak langgar aku sanggup jatuh..kalo org tuh pgg aku..mmg aku x pgg pape...x relaaa...!!!!aku sanggup jatuh...n yup..mmg aku jatuh...hhehe..n aku ckp kat gya pastu..GYA,JGN LAWAN ARUS!!!!jhahahaha...nak gi tmpt ni..skali skala leh la..nak gi slalu..utk jadi hobi..x kot..esp part gini..kena lnggr ngan laki cam dahbiase...bukan sengaja..aku pun tau org semua x sengaja..tp perlu dielakkan jugak...

dlm nak dekat kol 3 30..kami benti...gitaw malina n mas kami dah nak balik...salam2 n bermesra2..km balik..tp lawak gak..bau jumpe dah leh mesra...ini la lumrah manusia...bguz jgk tmpt ni kalo dijadikan tmpt kuatkan ukhuwah...

time dah tukar kasut tuh..ya ALLAH..sakitnye kaki..hahaha..rase nak slide lg aje..hahaha...makan tuh..kami duduk lame2..x larat nak jalan lg...duk aje la kat tmpt makan tuh...sembang nan gya...beromantik plak..hehhe..gya ckp..EYH,TD KITA SKATE DUK PELUK SAMA2..ORG X CKP KITA LES KAN..??hahahahahahahah...aku ckp..
LESBIAN PAKAI TUDUNG..WAHH..STYLO AR!!
hahaha...then akak gya dtg jemput balik..tgk yg drive tuh org laki..rupnye pakcik gya..ohoo..hehehe..then kami gi satu kedai makan ni..rupenye kedai pakcik dia..pandai gya wat air..ahaks..basah tekak aku ngan air milo ais buatan gya..=p...AKU X RETI NAK WAT TEH SUSU..X LEH LA KAU MINUM AIR TEH AIS KEGEMARAN KAU TUH..kata gya la..huhuhuh...x kesah la..

then kak gya antar aku ke stesen batu tiga lg...waduh!!~~~sedih..nak berpisah dah...gya angkat beg aku sampai ke stesen..then kami bersalaman..ya ALLAH..Tuhan je tau betapa sebak aku time ni..wuwuwuw..x tau nape..sedih gile...lambai aje gya dari jauh..aku tgu komuter...tima ngah tgu tuh dpt satu msg dari GYA...SHAKE,RINDU KO!!~~~...ya ALLAH..sebakknye aku...mmg sedih..tibe komuter dah sampai..naik la aku komuter tuh..terlupa satu peribahasa yg malang x berbau kan.??huhuhu...tp aku mmg duk pikir..duk seronok rini..jgn ade benda x elok je..keja istighfar aku byk2 sepanjang hari..even time skating jgk...x nak benda yg sama berulang..wahh..adakah aku masih trauma..??tidakk...hanya beringat...x salah utk seronok..tp jgn lupa tuhan!!

dlm kol 6 30 komuter tibe benti...katenye ade gangguan kat stesen petaling..ohh tidakk..pastu jalan balik..aku lega la...time tgu tuh aku sms gya..tkt tibe kang x leh balik..tiket tren kol 8...n train mana tgu org...dlm kol 7 wat hal lagi..so dia suh semua penumpang turun sebab tren akan berlepas ke setesn ulu kelang semula..ya ALLAH!!sabar je la..mana nak gi ni..?x tau tmpt ni..huhuhh...smbl call gya..mmg aku dpt rasa ada getaran suara..ye la..aku sorang2..sesat di ditu..mesti rase nak nanges..hahaha..ngan beg yg sgt berat..hahaha...aku pun terpikir nape la berat sgt beg aku bawak kalini..huhuhuh...tibe dengar ade org nak gi kl sentral..aku tye diorang..(X Malunye aku..dah la semua laki..tekpaksa gilaa!!~~)..ikut la kau blakang diorang..jauh jugak jalan..kena lompat longkang...lintas jalan ngan beg2 besar tuh...aku pun ikut kaki aje ni..x tau mana nak gi...jam dah tunjuk kol 7 10...lagi 50 minit train nak berlepas...ya ALLAH permudahkanlah...huhuh

sambil jalan aku nmpk ada taxi lalu..terus tahan..naik aje..duet blakang citer...trus mintak bawak gi kl sentral...dia kata 12 ringgit..ok la tuh pakcik..suh dia stop jap..offer kat bro2 yg tolong aku td..(skali lg xmalu!!!ya ALLAH...tp nk balas jasa punye pasal)...sabar2...diorang tolak sebab diorang berempat..x cukup..x kesah ar..lega jugak act..kalo diorang masok..gile aku sorang pmpuan...tp diorang mmg baik..walaupun pakaian ataupun gaya agak funky...mmg jaga aku la diorang..asyik2 pndg blakang tkt aku ketinggalan...time kaseh..moga ALLAH balas jase korang...so dun jugde a book by its cover!!!

dlm tax aku tye sempat x sampai..dia kata insya-ALLAH sempat..huhuhuh...lega2...pakcik tuh trus tye aku..

PC - budak sukan ek..??

aku - (tgk diri sendiri..then senyum)..agak a pakcik..nape..??

PC- saje tye..muke mmg nampak sgt aktif..

aku - (teringt kawan kat uia..tp senym aje balik)

PC - blajar mane ni..??

aku - uia pakcik..ehehe

PC - ohooo...anak no tiga ek..??

aku - (pandang pakcik tuh..pak cik ni suka tafsir org ni)..x de la pakcik..pakcik ske tafsir org ke..?

PC - x de la..baca gitu 2 aje..tp kalo x btol x de pape pown..

aku - tafsiran bukan selalu btol..(senyum balik)

pc - Bbtol tuh...kalo x selesa x pe...pakcik x kesah..

aku - hahaha..x de la pakcik..saye dah biase (buat kat org lain)..saye anak bongsu la pakcik..

PC -adik beradik x rmi..??

aku - bergantung..ade yg ckp 6 tuh x rmi (senyum sengih)

PC - muke adik mmg matang n pndai survive..sebab tu ingt adik anak no 3..tp yg pasti bukan anak sulung

aku - (sengih aje kat pakcikt uh..cube elak topik sal aku)..pakcik kawen awal ek..???

PC - aah...pakcik kawen awal..mane tau..

aku - saje tye..tafsiran selalu salah kdg2..(alamak..pakcikt uh terkena balik la..ehheeh)

PC - (gela terbahak pakcik tuh..aku sengih aje)baguz kawen awal ni..kita puas awal,spt rase pengalman awal n paling penting MATANG AWAl...

aku - (sengih aje)btol tuh..tp rmi yg nak rasa matang sebelum kawen..sedangkan beza matang kawen n sebelum kawen..semua tu sebenarnye blajar lepas kawen..rmi kat a x pndai masak la ape la..tp sebenarnye benda tu nak pandai semua pas kawen..

PC - btol2!!~~~huhuhuh...syakirah (dia dahtye nama aku sebelum ni) nak kawen awal ke.??

aku - (agak terkejut tp boleh cover line lg)..hahahaha...kalo x de calon camne nak kawen..??huhuhu.(pada masa yg asama lega kl sentral nak dekat dah)

PC - pakcik rase awk ni kawen awal ni...dah ade pakwe ke blom..??

aku - (gelak gilew..dlm hati aku ckp..CUKUP2 LA TUH BACE SAYE,PAKCIK..kang x pasal aku x turun dari taxi tuh ckp sal benda ni) x de pakwe la pakcik..

PC - x de..??herannye..cam dah ade je..ke awk buat2 x tau..??kalo x de cari cepat2...kalo x de..nani lambat awk kawen...jenis menunggu awk ni...

aku - hahahahahaaha..agaknye la..x kesah la jodoh saya bila pon..pakcik doakan saya dapat yg baik n beriman sudah..leh jaga saya ni kan..??huhuhuh

PC - haah..pakcik doakan..awk budak baik..saya doakan yg leh jaga anak2 awk..sokong awk utk jadi doktor yg baik..:)

aku - (aku pandang pakcik tuh...agak terkejut..mauk dibaca sal laki ni..tp masa x mengizinkan)..huhuh...time kaseh pakcik..ni duet ek..assalamualaikum

PC - same2,jgn lupe cari!!!waalaikumussalam

huhuhhu..alahaii..mmg pengalaman laa...aku sms gya kata aku dah sampai kl sentral time dlm taxi lg..sori gya..x nak risau..aku beli dunkin donut..untuk di makan dlm train..x semat beli benda ain dah..org dah beratur dah kat balai ketibaan tuh..terjumpe classmate biolab aku..tp aku x tau nam dia...sori ek..aku ingt muke x tau name..nak knal aku mmg kena tegur aku dulu..huhuh...juz senyum tande aku knal dia jek..dia pun sengih2..hahaha...trus aku duduk. x beratur lagik..sakit gilew kaki byk jalan...ya ALLAH...

rehat 5 minit..beratur la aku..tgk2 train delay..tp org x kasitau pape..sabar je la..dalm kol 8 15 baru bukak..adess..sampai aje atas katil aku dlm train aku dudk terus..x pikir paper/..terus melunjurkan kaki..ya ALLAH,ALLAH je latau betapa sakitnya kaki n tangan aku bejalan n angkat beng 3 biji ni..hurmm..beg kecik tp berat..haha..brg2 utk family...ingt nak rehat tp aku kasi msg dulu kat gya kata dah naik train...gya balas..
SHAKE,SAYANG KOHARI NEI AKU SPENT TYM NGAN KO..HAPPY GILA WALAUPUN SEKEJAP TAPI BEGITU BERMAKNA..HEE..MEMORABLE DAY IN MY LIFE N ONE MORE THING AKU NDA BOLEH LUPA..KITA JATUH SAMA2 N KAKI SAKIT GILA OWHHH...HUHUHUH...
ya ALLAH..sebak lagik aku atas train tuh...tp cuba dikawal..sebab ada makcik ni ngah ckp ngan aku..baik gila makcik ni..dak uia dulu..batch 1997...wahh..lame dah tuh...hehehe..bercerita dia sakan..pastu dia nak gi makan...katil dia kat atas..tp dia x larat nak duk atas..so aku offer la bg kau duk katil atas tuh...walaupun badan aku mmg sgt sakit skrg..tp aku kesian tgk mak cik tuh..husband dia pun time kaseh aje la...

naik je katil atas..aku x mampu nak turun dah..sakitnyee...hahaha..kenangan ni..teringat kak gya..sebak jap..tibe pakcik yg duk bawak katil aku ni bgn..dia plak nak bercerita..aku layan aje..selesa lagi aku ckp ngan pak n makcik dari org sebaya..hahaha...overall selesa dlm train tuh..dia citer dia ada anak medik kat taylor..foundation ke aus...ohooo..hehehe..dak mrsm langkawi nama halim..okies..nanti aku tye kawan2 aku yg knal..leh jumpe pakcik ni balik insya-ALLAH..

pastu aku makan jap bekalan yg dibawa..bls sms gya..n berblogging n chatting jap guna broandband..hahaha..sempat lg..ada kawan yg dah samapi ke destinasi masing..izan pun dah selamat sampai dah..gud for them...aku nak tutup lappy awal...tp rmi plak yg bersembang...batteri dah nak abes..aku mintak diri..tutup lappy terus tertido x ingt benda dah..huhuh..penat agaknye...esoknya aku bgn..x de kekuatan utk berdiri..cuba tgk sapa yg dah bgn utk solat subuh..solat subuh dudk la aas train ni kan..hehehe..aku bawak kluar la brg utk pakai pg ni..mmg dah sedia awal2..maybe dah biase..makcik tuh pun dah nk balik..aku tgkp gmbr makcik tuh...gosok gigi n touch up sket..nak jumpe abah la katekan..heheh...sambilnak tgu sampai alor star aku tgkp la gamabr pemandangan awl2 pg dlm train..cantik sgt..sebb tuh aku ske naik train..pemandangan yg indah...sawah padi..matahari terbit..n etc...

sampai alor star abah dah tgu dah...naik keta...ckp sket benda..baru dpt berita yg 23 hb ni aku akan ke klantan..Abg n akak ipar aku nak smbung study kat Usm..so kena angkat barang lg..nak jugak aku kate aku sakit bdn..tp pikir balik..nanti la..tahan dulu...23 tuh lmbt lg..leh sihat lg tuh...lepas ni kalo cuti pnedek kat main campus..leh la blaik klantan..hehehe...

aku tye abah ade meeting ke..abah kata ada..tp tunda ke ptg..lega la aku x nyusahkan abah...kena pikir jgk...since jadi timbalan rektor kolej university..n skrg ni plak university nak propose mintak insaniah jadi satu university utk tahfiz byk keja yg abah kena wat...timbalan rektor academik..meaning aku kena kongsikan ayah aku ngan student lain..hurmm...rekakan aje la..kena paham...kalo duk umah pun abah x tau nak wat ape..at least keja lg..okies la..ritu sengaja angah letak abah dlm hosp..sebab x nak kasi abah keja..keja sampai x ingt dunia tol la abah ni..tp abah x penah lupa anak2..tuh yg aku kagum...x de plak rasa kurang kaseh syg or perhatian..walaupun abah bz jd timbalan rektor..mak plak cam biase..

aku balik..mcm2 citer..hahaha...anak2 sedare aku..mcm2 kerenah..mira dah pandai ckp dah skrg..baru sampai ngan mama n baba dia td..mama n baba dia kena siap utk ke klantan..drp anak dia di sini utk di jaga...keja ske tgk otomen aje budak ni...maksu diapun dah terinfluence...huhuhuh...abg plak (asyrafi,anak sedare aku paling tua) dah makin berisi..kurangkan makan la abg!!~~huhuhuh..adi makin macho laa..hahaha..minaa masih malu2...loqman aku x dengar khabar lg ngan aya..aku nak main ngan diorang...tp nak agresif sgt xleh..maybe sebab angkat brg yg byk n jatuh skate jd efek..tp aku yg cari masalah so x leh nak bising..tp pengasuh anak sedare aku yg sulung perasan aku sakit..so dia offer picit..time kaseh la mak mah..huhuhuh..sempat la rasa..balik tuh mak tgk aku kena urut..wahh..best2..hahaha..mak aku yg jeles..hehehe..tp nanti dpt la urut lg..huhuh..sedap woooo...mak mah kata aku byk diri n jalan la..aktif sgt..kurangkan sket..aktif sgt ke aku ni..??huhuh...x pela..malm tu makan satu family kat luar..antar abg n kak ipar gi klantan..n rite now aku kat sini...tulis blog utk kalian..huhuhuhuhu..bawah ni ade la a few pic yg aku tgkp




























okies..jumpe lg nanti!!~~

12 comments:

kak fara..=P said...

wah~~~ sonok ye.. wat a wonderful experience.. huhu.. tringin nak nek train jalan jauh.. huhu.. mesti trok n bahye tuh.. jalan ng laki.. da la waktu mgrb sumer.. adoi.. Alhamdulliah xda pape.. huhu.. sampe camtu badan tu.. xpe2.. proses pembelajaran tuh.. huhu.. tp jgn la sampe seksa diri. camtu ag len kali.. hikhik.. =P

rozailiaswan said...

haha ice skating ja ka..
jom g men ski , lg best...

Anonymous said...

aku naik tren dr jb ke KL....



nightmare!

King

fityatun_syakirah said...

to kak fara

eyh..x jalan ngan laki laa..shake katblakang..lebeyh kurang 100 m ngan diorang..tp diorang slelau tgk balkang..ade keje gilew nak jalan ngan diroang..hahahahaha..nak balajr lg!!heheheh

fityatun_syakirah said...

to rozaili...

huhuh..skating sudeyh...mane ade ski..
sediakan tiket kapal terbang..baru leh maen ski..??boleyh..??hehehehhe

=p

fityatun_syakirah said...

to king...

wohohohohoh..kau amik tmpt duduk or katil..??kalo katil heaven la..heheheh...asal nightmare..cube citer kat aku

sChuMee said...

adik.....
100m 2 jauh la...

btul ckp pakcik cab 2...
jgn tunggu lama2,nnti diambil org (nyanyi ikt lagu y btul tau)

fityatun_syakirah said...

to sumi..

mmg jauh la..stakat depa leh tgk adik sudah la...adeih..takkan nak duk dekat ngan depa kot...

pakcik tuh..??hahahahahaha..btol la sangt..bukan sumi nak carikan ka..??kan dia sendiri abaq..kata adik ni jenis menunggu...tgu ja laa..=p..lawak jaa..x yah pikiaq pown laaa...

jgn tgu lama2 nanti lama2,dya diambil org..??hurmmmm...sapa..si dia ke adik..??hahahah

fhii said...

salam, wah kamu berani ya amat, saya kagum sama kamu, berdikari ya mungkin.. Jadi kamu pulang ketempat kelahiranmu ya? salamalaik, maaf ya ganggu waktu kamu sama comment saya

fityatun_syakirah said...

to fhii

berani..??saya rasa dlm keadaan ni saya dlm keadaan terpaksa...ya,saya pulang sebntar untuk cuti semester kali ni...nda apa la..baca2 la blog saya..:)

sChuMee said...

sapa2 la...
kalo sumi crikan,tkt adik xske lak nnti...

ish3.....

fityatun_syakirah said...

hahahahah..x ska..??lalalalalalla!!~~xtau2