Friday, May 8, 2009

wut a week..


Besday Boy n New boy..hahahaha...


Model S n R...huhuhu

Zaim,Awe,Ipan n zul

Kek yg sempat dibeli last minute..huhuh..sori..tuan yg beli x tau nak tulis pe

yg diraikan!!~~

huhuhuh...perghh!!!minggu ni mcm2 yg jadi..ahaks!!~~~it seems aku akan pergi semula ke dunia penuh ngan meeting nanti..ahaks!!!rindu keadaan tuh..tp insya-ALLAH matlamat yg dulu x kan aku lupa...sejak besday pikah ritu..kami celebrate besday mira,pastu rostam (x sangka rostam lahir bulan lima...no wonder lebeyh kurang aje ngan pikah..),then gya...then aku pikir 14 hb tuh besday zaim plak..hehehe...so mmg nak celebrate pun..pas besday pikah..kami ade meeting MEDCY..agendanye AGM...aku dpt tau aku ditugaskan as PC bersama2 ngan sharaf,shida,syahmi n adli (perghh semua SHA SHA belaka)..kebetulan Sharaf ade muet minggu tuh...so dia pun dtg la meeting tuh skali...tp ptg tuh kami jumpe dulu utk bincang aktiviti yg leh kita wat utk s n r next sem..mcm2 la idea kuar..esp plak perjumpaan tuh ada kim n pikah..huhuh..then ade la perkara yg berlaku..hahahaha..adoihhh..sabar je la..aku malas nak gi pasar ritu..malm tuh gi meeting..n trus meeting PC...esoknye plak sambung lg...semangat btol2 kawan2 aku..lgpun sharaf x de short sem..mmg bgoz pown wat meeting time ni..leh kumpul...tibe Mira bg sms..(malam tuh besday Gya..)APA ANG NAK WAT UTK BESDAY GYA..???huhuhuh..aku pun duk pikir..then aku tye sharaf..tibe sharaf kasi duet utk makan2...so aku proceed utk makan..tp aku x gitaw gya n zaim. (dua adik beradik study group aku)...so aku set up makanan..komplot ngan pikah n mira...bincang ngan Ipan...mintak tolong Meji..n jemput a few people (tp syg rmi yg x leh dtg)...

time besday gya..kami sambut cam biase..terjah bilik diorang..ngan kek n lilin...tp yg simple aje...esok pg (aku x tido malam ni) aku amik keputusan nak puase..alang2 x makan...biar trus x makan..kebetulan hari khamis plak...uruskan semua benda..tp x sangka byk benda nak jadi ritu..ngan lappy wat hal..kena kasi kat dayat balik...antar bio lab ritu..jumpe madam..pastu tgk kek...tp sian kat pikah yg diraikan kena wat air..huhuhuh..tp gya mmg seyes x tau..aku kate aku akan wat meeting...PAINTBALL...hahahaha..lawak2..gya pun caye jeee...aku ckp,..HADUHHH..SORI AR WAT TIME BESDAY KAU...X DE MASE LAIN DAH...huhuhuh...lawak gile aku..aku x reti belakon tipu gitu..tp x tau la camne ritu leh ade kekeuatan...pastu ia tgu aku kat AC..p[adahal aku dah ade kat LY...aku ckp aku ADE MASALAH BIOLOGY...so aku nak mira berkomplot..ke AC..so kami amik pintu jauh..so gya x pasan kat lobby ac tuh...cam aku amik tangga balakng utk uturn dari bilik..trus masok ke toilet grond floor menunjukkan akua de masalah biology..hahah..mmg lame duk dlm tuh...ya ALLAH..pikah sabar je la...cepat la sampai..kalod ia x sampai x de sape nak bawak air..hahahahah...sampai nak dekat stgh jam dlm toilet tuh...baru aku kuar bila dpt hint dari pikah...hahahaha...hadeihhh..penat2...gya ckp..KAU NI MMG BTOL2 ADE MASALAH BIOLOGY EK..HUHUHU...huhuh..then akmi gi..gya tye...MANA FAIL S N R KAU..??SELALUNYE KAU BAWAK BRG BYK GI MEETING...makkk aiiii!!!~~~lupe bawak lak..hadeihhh...rosak program tol la..aku pun..ALAMAKKK!!~~~LUPE BAWAK...X PE LA..AKU INGT2...huhuhuhuh...pastu kami gi la..ngan perut masih memusing..(act aku mmg sakit perut..sebab x makan utk bukak pose lg..just minum je)...so aku mengkuasa sepuluhkan kesakitan aku tuh..hahahaha...sampai LY..pikah pun berlakon jugakk..(x nak kalag jugak budak ni)..masioh je..lampu gelap..nyanyi lagu besday utk gya..huhuhuh...then gya tipu..pastu ada sesi tgkp gambar utk pikah,gya,zaim n mira...hahahahaha..then kami makan...sambil makan..dengar ucapan dari besday gurls n boy...pasu tuh ucapan dari second2 year...then teka teki plak dari mira...huhuhuh..mcm teka teki kluar..then ade taaruf dari budak baru...hahaha...Hamdi Adni Alia ek.??huhuhuhuh..special jemputan ke s nr..huhuhuh..sun worry..akua de post yg best utk kau Hamdi nantii..=p...tp insya-ALLAH x sama ngan si dia..hahaha..ske hati je ckp Besut kat Kelantan..hahahha...takle org punye pasal..tp mmg kat border pown..mmg berani btol Hamdi tuh...pastu kami ada sesi tangkap gamabr..mmg poyo arr..sape nak caro model medcy..leh cari kami ekk..??n x sangke meji leh posing gitu..hahahahaha...

mmg byk kekurangan dlm makan2 s n r kali ni..tp tuh la paling cepat leh wat..n benda ni x sangka nak dibuat...sori kalo mmg byk kekurang yg ade..huhuhuh...aku n sharaf sanggup buat makan2 kee,ape kee utk korang as long as u can stay in our FAMILY...FAMILY S N R...then lastly,hepi besday to pikah,mira,tam,gya n zaim!!~~~~May ALLAH BLESS U..huhuhuhuh..to FAMILY S N R...i love u all not only as my team..i love u all as my FAMILY...

2 comments:

thinkyourlifeistooordinaryforastory said...

salam,maaf ya read disini.. wah bagus ya kamu sama teman teman.

fityatun_syakirah said...

huhuhu..sape ni..??