Wednesday, October 14, 2009

Esok...

adik...balik kali ni sq (social qualities) adik kurang...-mak

huhuhuh...sori mak..x perasan plak...esok..barulah bermula cuti aku,...cutiku baru bermula...mungkin apa yg akan aku alami mungkin lebih besar...n trying 2 fikir sebelum apa perkataan yg keluar dari mulut ni...mengaku salah x bermakna saya akan diam...sebab dlm hidup x da yg salah 100%..kadang susah kita nak faham sesuatu perkara jika x diterangkan terlebih dahulu..jadi saya x kesah dikata salah sebab dlm hidup
kesilapan kunci pada satu perubahan
setiap apa yg terjadi saya akan nekad...perubahan bakal ada,mungkin.stiap apa yg terjadi sememangnya akn memberi kesan pada saya...saya nekad...

i am emosional...but im TRYING TO BE PROFESSIONAL..walaupun kadang2 saya tewas...saya juga manusia

saya mungkin nampak tough...tp saya juga punyai perasaan...

saya mungkin ada perasaan untuk dijaga...tp saya tau org lain jugak punyai perasaan

saya mungkin boleh bekerja seperti lelaki..tp saya tetap mempunyai hati seorang wanita...

saya mungkin cepat marah...tp saya tau saya mudah nak lupa marah saya...

saya mungkin boleh buat keputusan..tp saya benci utk buat keputusan..sebab itu saya involvekan diri dlm kepimpinan..utk blajar buat keputusan...

saya mungkin boleh disuruh buat segala keja,being heartless dlm keja,kena tengking or marah n after that lupakan peristiwa tu mcm tu je,diberi arahan secara mngejut,n being serius all the time...but i'm nt a robot

jadi apa yg perlu saya buat...???

shhhh~~~juz being me...n trying to improve myslef..not becoz of sesape...but becoz of ALLAH...trying to be positive...hepi to be new...maybe korang nak bitaw ape yg ptt aku wat lg..?=)..juz leave ur commnt..any pendpt is btol...asalkan x terpesong dari agama...jika saya terlupa..ingtkanlah saya...saya manusia biasa...

maafkan saya jika saya pernah mementingkan diri sendiri..(jual ikan=))
maafkan saya jika saya melibatkan emosi dlm kerja..
.maafkan saya jika selama saya pernah meninggikan suara kepada anda...
maafkan saya jika saya x mengambil berat tentang hal ehwal anak buah saya..=)..
SELAMAT HARI RAYA..x terlambat lg kan..?

p/s- saya mungkin akan mendiamkan diri selama beberapa hari..try to spend more time ngan anak sedare..at least there r somebody here who i can give all my love..satu perubahan bermula pada satu pengembaraan..=)...tp kedtgn anda di sini sgt dialukan...kalo pape maybe juz contact..masalh hp dah diatasi..tp tu pun kalo hp sentiasa di sisi...hp dah x ada fungsi cuti kali ni..hope semua enjoy cuti..n i'm trying to enjoy mine...satu percutian akan sronok jika org yg bercuti menyeronokkan diri sendiri..hurmm...dulu2 ape kate sumi..??jgn harap org lain hepikan kita...tp kita kena hepikan diri sendiri..well,skrg baru adik nak paham.konklusinya..JGN MENGHARAP EK SUMI..??

kdg2 bila sesuatu dah terjadi..baru kita nak faham sesuatu benda..=)

4 comments:

madihah said...

bila involve ngn keja2 cni maybe kita telepas pandang tuk jga hati org..n mesti ada org x jga hati kita..nomel..mmg x sempat nk halang benda ni belaku coz masing2 nk wt y terbaek..
biasalah kalu teremo bila wt keja..
tp itulah ujian n dugaan namanya..barula hidup ni jd indah..
serahkan sepenuh diri kepadaNya..
xyah fikir sgt pon xpa..lepak jah..
hik3
muga tenang saloo =p

fityatun_syakirah said...

dieha...huhu...kazenku..
yup..teremo,teringt time MSR dulu..hahahaha..miss that time..
aku wat keje ngan penuh smngt walaupun balik pukol 3 pg kan madihah..??pening sal badjet MSR ngan akram...
mmg xpikir sgt...ingt x madihah..mslh ni mcm bintang..huhu..byk je kat atas tuh..x tersusun..tp tu yg mencorakkan pekat malam...
eyh,madihah ni masalah genetik kita kot..ske bermadah..hahaha
shake tau shake manusia biasa...kdg2 mahukan ketenangan istead of keja yg byk2..walaupun kita tau keja yg byk tuh adalah hidup kita kan madihah..??huhuh..kita mana penah duduk diam..=p
tq madihah...sayang madihah sgt2...luv u

mud said...

aku pun emo. apatah lagi orang eskimo.

take time, shake.

^^

fityatun_syakirah said...

huhuh..ang emo cara ang la nawh mud..??huhuhuh..yup..take time...kita semo ngah blajaq kan..=)