Monday, February 22, 2010

shhhh!!~~~


shhh~~~wing ini sudah lengang...

____________________________________________________
exam dah berakhir tadi...
alhamdulillah...
semoga ALLAH permudah segalanya
pada study gp terakhir..
gya sebagai 'kakak' yg sulung telah memberi kata2 semnagt..
sedeyh2...
tibe feeling pulak..
naseb baek munirah syakirah dpt menahan sebak...
kim dah almost!!~tp boleyh cover sket..hehehe
ipanmemberikan kata penuh tulus dan ikhlas!!~~~
mahu munirah syakirah quotekan kata itu..??
huhuhuh...
lebih baik tidak...
angah dengan klakarnye...
aduh kenangan...
sangat sakit...
sangat sedeyh bila berpisah...
sebab tu ada manusia yg takut utk mendampingi sesiapa...
tp tanpa mendampingi sesiapa...
kita x ada kenangan...
kan..??
biarlah sakit...
kerana itu mmg dah jadi lumrah hidup~~
jgn takut untuk mencari kawan,sahabat dan teman!!~~=)

sedar x sedar dah 2 thn kat sini...
masing2 akan mencari haluan masing2...
rumet munirah syakirah semuanya course lain2...
masing2 memberikan pengalaman yg berbeza...
kenangan di sini akan dibawa ke main campus!!~~
setiap kenangan memberi makna yg berbeza...
walaupun kadang2 mengeluarkan air mata...
akhirnya kita tersenyum juga~~
apa yg kita perlu buat cari kekuatan untuk setiap kenangan yg ada...
senyum untuk kenangan yg indah...
ketawa untuk kenangan yg sakit...
'lawaknye aku buat keja b*d** dulu...huhuhuh'
[senyum sendiri~~]
semuanya satu pengajaran..
hidup ni macam sekolah...
stuju x..??

___________________________________________________________
kemas2 barang
shake-lapar la gya...
gya-semua cfe tutup la sayang
shake-ala..camne ni..nak makan ape..[munirah syakirah boleh bad mood kalo x makan..unless ada keja yg boleh distract diri ini]
gya-hurmm
shake- rase cam dah lame x makan kfc..(senyum)
gya-jom!!~~

setelah memujuk2 izan yg degil x nak pegi...
munirah syakirah poun sejak kebelakangan ni ..
malas nak pakai celak taau sebarang bedak ataupun gloss...
mmg nampak pucat...
bukan simple ni...
menakutkan!~~
buat muke x puas hati kat izan x nak pegi kfc...
ala2 merajuk gitu...huhuh
"jgn wat muke comel!!~~x tahan aku tgk"
comel ek..??huhuhu...x tau pulak...
lepas dipujuk lagik...
akhirnyaaa...
kami keluar..
meskipun awalnya dpt larangan dari pakgad...
kami cuba jugak!~~
selagi kita mahu..kita akan cuba kan..??=)
kami (rumet feat jibah) pegi ke kfc!!~~
makan2...
jibah ni makan nasi je..
ayam x terluak langsung!~huhu


_______________________________________________
seusai makan..
kami pulang...
x cukup!!~~~
tangkap gambar dlm lif!!~~
mcm2 gaye..
lif kami yg punye!~~huhuh
dari ground floor sampai ke tingkat 9...
trun semula..lebih kurang stgh jam jugak dlm lif tuh...
sister lain bagai memahami bila tgk kami...
x jadi masok dlm lif..huhuh

selesai hal itu...
kemas semua...
diri ini baru sedar byk btol novel2 faizal terani dan mcm2 la yg ada di sini...
ingtkn sikit je...
jadi sape nak pinjam sila lah..
tibe3 teringat citer advencer si peniup ney...
dekat ipan!!!huhuhuh

x termasok novel hllovate-Aa+Bb-citer sal dak medic n engine...gado2 time sekolah..kawen paksa..n bla bla bla...first love novel munirah syakirah di uia...
time tuh ngah tertye..ape yg sronok ngan citer nu..rmi sgt yg suka...

lepas kemas...x sangka nak jatuh..
x yah la citer jatuh cane..
huhuhu~~
nak wat cane..
mmg kena wat sendiri..
kawan yg yg dah balik...
so nak angkut barang2 pun..
sorang2 la kan...hurmm~~=p
kenangan jugak tuh~~~

kena tido..esok picnic!!~~
hope esok dpt enjoy ngan comitee2
setelah bepenat lelah selama 2 thn ni...
see u~~
air gula x buat lagi!!!~~~aduh!~

pada satu saat...pada satu masa...kita akan berubah~..apa yg kita perlu buat...trima perubahan...cuba untuk adapt...matangkan diri but dun kill the kid in u!!~~=p..raja..pinjam kata2 kau..

3 comments:

.::annemishi::. said...
This comment has been removed by the author.
.::annemishi::. said...

aku nampai inai di jari!!

fityatun_syakirah said...

hahahahaha....