Saturday, May 1, 2010

saat2 diriku masih bernafas di sini~

sesi mengimbas kembali kenangan lama...

AGD MEDCY


jika semua org perasan..selalunye tatkala agd comitee snr akan menjadi tidak lengkap...mesti hanya bertiga...tahun 08/09 kak nab x dtg...pada 09/10 sharaf pulak x dpt dtg...gambar pengelola snr family ni selalu tidak lengkap...

STUDY GROUP


irfan dan kim..dari duduk jauh antara satu sama lain dlm gambar...kini sudah dekat bersama...semoga hepi selalu..^_^..rase hepi bila tgk diorang...

ekspress ur feeling~love some1 who loves u...

i do learn a lot from both of u~ i love u...no need to say it...juz show it!!! people will feel it (bak kate gya..same vibration..huhu).n try to give the same way...well, byk yg korang cube kongsikan ngan aku..^_^


SNR MEETING~
08/0909/10

seperti yg diketahui..snr punye meeting x penah formal..diri ini sudah kenal dengan setiap member comittee yg ada...

SNR FAREWELL PARTY


maaf~snr farewell party untuk 09/10 x keluar...well,sharing moment mmg sgt berharga...sgt suke komen2...komen2 ada lg disimpan smpi skrg..=)

FAMILY DAY


maaf!! jugak~gambar family day 08/09 terdel..bila cuba untuk upload semula x dpt pulak~...tapi keseluruhan family day kedua2nya sgt best..^_^
___________________________________

byk gambar annual yg x diupload...ntah mengapa dicuba masukkan gambar smac..tapi blog seolah2 tidak mahu menerima gambar smac..huhuh...jadi dideletekan gambar smac 08/09...byk pengalaman yg munirah syakiah dpt melalu smac...ada yg boleh diingat...ada yg x perlu diingat~tp diri ini sukar utk lupa segala peristiwa...walaupun diri ini sakit tika HnF..tp smac sebenarnye lebih sakit... tapi di buat diri ini lebih tabah~

SNR...
maaf jika selama ni jadi ketua korang...
i mean...
helper kepada ketua korang...
aku x tunaikan permintaan~
ada yg x pegi meeting sebab x da kudrat untuk bgn...
aku x harap korang percaya...
tapi kesetiaan aku mmg pada snr...
aku cuba untuk dptkan kepercayaan korang~
maaf jika aku xdpt convicekan korang untuk jadi pembantu ketua yg baik...
semakin korang x caya aku..semakin kuat aku memburu kepercayaan korang~
kasih sayang aku untuk korang~
mmg x cukup dengan ape yg korang dah wat~
x da lg dpt aku tunjukkan rasa sayang...
hanyalah makan2 ringan dan jalan2 ke kanching~
itupun masih x cukup untuk tunjuk rasa sayang aku~
maafkan aku...
aku hanya buat apa yg aku rasa boleh wat korang hepi...
walaupun aku tau..aku xdpt hepikan semua org...

hepi always...

8 comments:

hamzi hashim said...

good job, Shake...jgn tlalu merendah diri sgt, tn hmba dh buat yg tbaik (hehe)...InsyaAllah segala usaha, penat lelah, duit, masa, sakit hati n smua2 tu hnya Allah yg mmpu mmbalasnya

najibah said...

tenQ helper snr.. ehhehe~

Anonymous said...

sekadar tempelan sahaja:

efek melayan diri sorang2 kat bilik.
kau dah wt yg terbaik

asal la tinggalkan kau sorang2 kat bilik.

fityatun_syakirah said...

meji: mejii!!~~~nantikan kami ke kuantan tau...=)..thanks meji~rindu sgt masa kita same2 dulu (wahh..ayat kontroversi) time keja skali..=)

jibah:huhuhu...x de pe yg aku wat jibah~

fityatun_syakirah said...

anonymous...aku cuba yg terbaik...

huhuhuh...bukan efek melayan diri..benda ni telah difikirkan sejak 2 menjak ni...

aku yg xnak gi...=)..x de sape suh aku stay...=)

bdk flat said...

wah, ade gmbar aku~~

kimOn said...

shake~~~ cayang kmu~~~ ^^
apela shake ni~~ (jgn gune da kayh word 'helper' tuh~~~)
kmu wat maaaanyaaak mende taw..tabik r~~ngee
shake2~ bersemangat slalu kayh~~!
(walopun xpaya kena ingatkan muahaha)
luv ya <3~!
:-*

fityatun_syakirah said...

ipan igt gmbr dia je..huhuhuh

kim..ipan yg beri gelaran tuh..ahaks!~dlm forum..:P
x yah ingt la semangat tuh..hehehhee...luv u too sayang~