Wednesday, April 15, 2009

I'M SOrY!!~~~~

waduh2...alalalalal!!~~~bibir aku bengkak rini...hahaha..ntah hape2 jadi...bendani jadi disebabkan satu sebab yg aku xleh citer...huhu...then nak gi klinik...tp doktor yg ade doktor laki..malas la nak jumper doktor laki..tye dia doktor pompuan bila ade..??then misi tuh ckp ptg ni..dia suh dtg kol 4..haa...molek la tuh..bole la aku gi klas chem ngan bibir yg bengkak ni..hahhaa...sengaje aku sembunyikan diri ngan duduk tempat pikah..pikah masam je muke aku duduk tmpt dia..bukan hape..x nak ar org tgk bibir aku bengkak..hehehe...then...madam gitaw result keseluruhan budak2 yg register chem 2 sem ni..rmi yg dpt A solid!!~~~tahniah!!~~~~huhuhuhuhuh...pastu ada rakan yg ckp rugi aku x amik chem 2 sem ni...huhuhu...hepi sgt dia..aku x heran kalod ia ckp gitu kat aku..maybe blom sampai rezki aku..kalo ada rezki aku utk skor..aku akan dpt insya-ALLAH...usaha aje...grab ilmu yg ada...cuma aku nak mintak maaf kat dia kalo aku guna bahasa yg kasar balas apa yg dia ckp..maaf la..aku tgh tahan sakit...hahaha...aku bukan berniat nak ckp sumthing yg menyakitkan ati...tp aku harap dia akan dpt apa yg dia nak..cuma kegembiraan dia skrg aku tkt akan buat dia lupa akan perjuangan yg blom selesai...n kalo dia bace ni...aku nak dia tau..kalo dia nak aku tolong dia next sem utk phy or ape2 je..aku sanggup tolong kalo tuh leh bg dia dpt apa yg dia nak..cuma aku x nak dia hepi sgt lagi sampai dia dpt apa yg dia target sebab aku dpt rasa apa yg dia btol2 nak jadi apa yg dia impikan selama ni...sori la kawan!!~~~sori sgt2...aku x sengaja...I'M SOrRy!!~~(gaye amir raja lawak)...huhuhuh...aku doakan dia akan dpt capai apa yg dia nak...n aku keep doa...insya-ALLAH...chaiyok2,kawan!~~~

n aku mintak maap kat dak klas chem 2 yg aku x leh nak kasi tazkirah tadik..huhuhu..bibir aku bngkak weh..nak senyum sgt pun x leh...ckp pown rasa x de mood...

tadik dah gi klinik...dah dpt ubat...insya-ALLAH baik...tp maybe aku akanbalik minggu ni utk refer klinik lain..kawan2 aku x puas hati ngan klinik tuh...x pe la..nanti aku wat further treatment kat klinik lain...huhuhu...

setiap org ade rezkinye...insya-ALLAH rezki aku ada di mana2...ni la masa utk mencari!!~~~sejauh mana masalah menghalang...selagi ada effort...insya-ALLAH...doakan aku...jgn la kerana satu hal perjuangan aku terpaksa dilupakan....jgn!!~~

6 comments:

-KingSyahmi- said...

hehheehe...


aku sesaje je...


minx tlg kaw? boleh je....hahahahha

fityatun_syakirah said...

hahahahahahhahaha....x de arr...mau ka..??boleh aja...insya-ALLAH...

nourelain said...

shake! muke ko ngan kakak lagi sowang kat atas tuh lebey kurang same ar!! cam twins!!! lol

fityatun_syakirah said...

hahahahahaha...nama pun adik beradik..heheheh

vAn_dE_sChuMee said...

tp muka sama mcm kembar pn,da rahsia lg tuh....
ekceli,sapa sbnarnya kakak,sapa adk eh....
huhu

fityatun_syakirah said...

x pe..adik jadi akak pun xkesah..huhuhuh...jibah kan lawa pada adik..(jage ati bakala bg ipar)